About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Monday, April 18, 2011

Tateh Playgroup

Salam!

Sedang asyik ber'blog-walking' tadi, terjumpa la satu site nie. Wahh nampak macam seronok sangat! To be honest, ni bukan kali pertama jumpa blog ni. Dah lama dulu jumpa, waktu Naveed masih dalam belly. Heheh. Siyesly lupe okeh!

Saya sangat teruja untuk joinkan Naveed ke Playgroup ni tapi agak-agak En. Hubby nak ke idak eh? Sebab dia payah sket la.. :P Nak jalan jauh-jauh nie.. Travel dari rumah ke Shah Alam tak ada la jauh sangat, tapi tahu je la kan, kalau dah weekend tu, payah nya nak ajak dia bangkit dari katil! Adess..

Please..Please..Bawa la kami ke sane :)

No comments: