About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, April 8, 2011

Bedroom Set Untuk Naveed :)

Salam!

Ahaa, macam yang saya janji kan. Ni la antara gambar-gambar Bedroom Set untuk Si Comel Ahmad Naveed Ali Danial.. :) Semalam katil ni sampai dan siap dipasang, tapi masih ada yang kurang, drawer masih belum sampai, tapi setakat yang ada ini pun Naveed sudah sangat happy dan excited, malam semalam, saya dan En. Kecik ini sudah merasmikan katil baru.. Heheh :D

Ni semalam, bila crew dari Sweet Home datang hantar barang..

Sudah kepoh-kepoh buka laci.. :)

Malam tu juga ke Tesco beli comforter.
Satu set RM150. Dua set? Menangis nak keluarkan duit.. :(

Jam ni hadiah kahwin kami, tapi disebabkan ada Cars,
En. Kecik sudah claim itu dia punya.. :)

Suka sangat~!

Double Bed

Gumbira..

Iye-iye la tidur..

Study table

Almari baju
Yang banyak kotak atas tu adalah baju-baju Naveed masa baby yang dah di sort kan mengikut bulan.. Rajin kan? Hahahaha..

Overall, En. Kecik sangat happy, Mama dan Papa juga sangat seronok.. :)

2 comments:

miba said...

wah idea yg bagus.. sediakan 2 katil supaya xberebut ngan 'bakal' adik.. pastu sort baju ikut bulan.. nnti aku dh kwen ingatkan aku pasal sort baju tu :P

Mama Naveed said...

Hehehe :) Ok Is.. Aku akan remind kan ko ye nanti.. Hehehe