About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Wednesday, April 13, 2011

APRIL Giveaway

Salam~! Saya menjoinkan diri dalam G-A ni..

Perkara perlu ada dalam entry blog

image

1. Banner “APRIL Giveaway” beserta link kepada entry ini. Juga letak banner ini di sidebar masing-masing -done-

2. Tajuk entry adalah “APRIL Giveaway” yang lain-lain tak diterima -done-

3. Saya dah follow semua di bawah :

  1. http://karipapsayur.blogspot.com
  2. http://putrajayatopoland.blogspot.com
  3. http://nonadierashoppe.blogspot.com/
  4. http://izdiharshoppe.blogspot.com
  5. http://maziati.blogspot.com/
  6. http://majoritymama.blogspot.com/
  7. http://lifezheartyz.blogspot.com/
  8. http://aliffmyprince.blogspot.com/

Saya tag

Najwa Adiba

Adik Nana

Angah Eiqa

4. Make sure rakan di tag tu ada link url blog dan melengkapi syaratnya.-done-

5. Paste kan link url entry korang tuh dalam comment section entry ini sahaja.

Giveaway tamat pada 22 April 2011 jam 8 am

1 comment:

karipapsayur said...

Hi, Mak Qaiser dtg check:

Ini points kamu:

Entry (+1)
Follow penaja (+8)
Rakan yg ditag. 1 private blog. Lagi dua profile nya tdk blh di-view. Jadi x bole tgk sama ada dorg join GA ataupun tidak (-4)

Total: 9 daripada 13 keseluruhannya

p/s: Kalau sy ada terlepas pandang sila inform k!