About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Sunday, April 17, 2011

Nikon D3100

Salam!!

Hai.. Hehehe ketika entry ni ditulis, hati saya sedang berbunga riang! Seronoknya.. Tak sabar nak beli DSLR camera ni. Kali pertama nampak, dah jatuh hati.. Kenapa kah? Walau banyak lagi camera DSLR lain tapi hati saya sangat teruja akan yang satu ini..

Ada kawan-kawan kata baik ambil sony.. Tapi saya tetap suka ini.. Huhuhu.. :) InsyaALLAH esok akan terjah Alamanda untuk membeli.. Tak sabar! Tak sabar! :)

Nanti dah beli saya update ye.. :)


Full Set
Back
Front

P/S : Mane-mane photographer boleh ke suggest kan mane-mane DSLR camera yang ok? Tapi yang ni pun ok kan? Hahaha..

No comments: