About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Wednesday, January 5, 2011

I Am A Q-Dees Kid~!

Salam untuk semua..

Hehehe.. Berkenaan entry terbaru kali nie tentang Naveed dan sekolah baru, jadinya kami dah sepakat yang kami akan cuba untuk sesi trial. Seb baik la mama nya teacher kat situ, kalau idak jangan harap la nak trial. So saya belikan Naveed sepasang baju uniform.. Size nye cume SS.. Tapi masih sangat besar untuk Naveed.. Isk isk..

Dan saya tanyakan pada dia, Naveed nak pergi school tak? Dia cakap "Kakak g school..". Kakak is refer pada anak Ummi (baby sitter) Naveed.. Hehehe.. En. Hubby cakap, tak awal sangat ke Naveed nie ke sekolah? Kesian pulak tengok dia nak kena bangun pagi-pagi, saya cakap, tak pe, kita tengok dulu minggu ni macam mana..

So tunggu entry akan datang ye.. Oh~! Nanti saya akan uploadkan gambar Naveed berbaju Q-Dees, dah besar anak bujang saye~!

P/S : Rindu waktu Naveed baby.. :)

No comments: