About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, August 5, 2011

Sengal Kah?

Salam!!

Saya pasti dah ramai kan yang dapat email macam ni kan??? Mula-mula dapat email ni hujung tahun lepas. Saya beriya-iya tanya encek suami, dia buka maybank2.u gunakan saya punya email ke? Dia jawap, kan abang ada email nak buat apa guna email awak..

Lepas tu makin lama makin banyak pulak email macam ni, then baru notice ni rupanya spam dan penipu. Dok suh orang update account bagai, padahal nya saya sendiri tak ada account maybank.. Nampak benor penipunye!! >:P

Klik untuk tumbesaran

Ok lah kepada yang suka sangat menipu nie kan, cuba lah fikirkan kalau korang pulak yang kena tipu, macam mana rasanya? Aduuhhhh.. Ok! Bye!

No comments: