About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, August 26, 2011

Kami Sama Tapi Tak Serupa.. :)

Salam!

Malam ni tiba-tiba terasa mood nak meng'update' blog datang, jadi saya godek-godek gambar-gambar lama dalam lappy ni. Dan terjumpa lah satu folder gambar yang kami ambil di kampung waktu kenduri kahwin mak cik sepupu saya tak lama dulu..

Dalam banyak-banyak gambar, suka tengok gambar ni.. Yang dengan Naveed ni adalah Abdul Hakim, sepupu saya yang merangkap "Pakcik Sepupu" kepada Ahmad Naveed Ali Danial ni.. Tapi Naveed masih tak faham dengan konsep 'keluarga dan pangkat' tu.. Hakim lebih kepada kawan bermain dan menangis sewaktu di kampung, sebab cuma mereka sebaya dan lelaki.. :)

Baju mesti kena sama.. :)

Entah apa la yang seronok sangat Naveed tu.. :)

Amboiii..

Bibir siapa paling seksi? Awww...

Chak!!

:)

Naveed dah start posing..

I just like the picture..

Peace!!

Tak sabar rasanya nak balik berhari raya di kampung tapi kena la ikut giliran kan sebab tahun ni giliran Encik Suami pula. Jadi saya akan beraya di tengah bandaraya Kuala Lumpur tahun ni, di Ampang.. Huhuu.. Raya ke-2 baru bertolak balik ke kampung.. :)

No comments: