About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, April 6, 2012

Haii-Ho!!

Salam!

Hai... :) Ye, dah tau memang saya dah lama sangat tak update blog kan.. Kesian blog ni terbengkalai macam tu je, kesian jugak dengan Abang Naveed dah lama tak cerita tentang dia, kesian jugak dekat adik sebab tak tulis entry waktu mengandungkan dia.. Oh!!!

Kalau lah sehari tu boleh ada lebih dari 24 jam, rasanya tetap tak cukup kot.. Hehehe.. ;)

Cerita tentang Abang Naveed :
-Abang sekarang dah sangat happy sejak nak dapat adik ni. Becok mulut dok tanya bila adik nak keluar, itu dan ini..
-Abang punya Q-Dees progress pun sekarang alhamdulillah, dah nak masuk Reading Book 5, so far untuk age 4 tahun, saya sangat kagum dan bangga! :)
-Abang sekarang sangat rajin tolong mama kat rumah.. :)

Abang Naveed :D

Cerita tentang adik:
-Adik sekarang berusia 9 minggu, dah nak masuk 10 minggu. So far adik is doing so well inside cuma mama je yang rasa sangat LETIH, sangat PENAT untuk second pregnancy ni..
-Barang-barang untuk adik belum beli lagi sebab masih sangat-sangat awal.. :)

Ahh, just recap untuk the whole story je la.. Hehehe.. Soon update later keyh..

P/S : Tahun depan adik tak ada baby-sitter lagi sebab baby-sitter abang yang asal sekarang macam saya jugak tengah pregnant dan due-date nya 10 hari lepas saya.. Mana nak carik baby-sitter ni.. Huwaaaaaaa... :(

1 comment:

Dalin said...

ceria je muka handsome boy ni.. nak dapat adik.. Congrats!! ^_^