About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Wednesday, September 14, 2011

Google Gravity, Dah Cuba??

Salam and hai!!!!!!

Kemain eksaited nye.. Heheh.. Tak ade la.. Saje je menceriakan diri di kala tengahari yang macam nampak nak hujan ni.. Tunggu masa je nie..

Oh by the way, lupa pulak.. Dah pernah tak cube GOOGLE GRAVITY? Ahaa.. Kalau belum cuba, boleh la try.. Ni untuk di kala kebosanan melanda, memang best.. Cool je..

Cara-caranya? Alaa.. Funcion still sama macam Google biasa jugak, cuma ianya LEBIH COOL....

Ok Mula-mula bukak website ni.. KLIK SINI... Dah??? Ok Bila mana je cursor jalan, dengan serta merta semua tulisan jatuh berderai.. Hehehe.. Cool kan? Then, jangan tak tahu, kamu boleh search apa saja walaupun dah macam tu keadaannya.. Contoh seperti di bawah ini :

Mula-mula bukak URL ni dulu.. Macam google biasa je kan?? Tak ada ape-ape kan??

Bila je dah berjalan mouse, terus semua jatuh ke bumi.. :)

See, tersembam ke bumi terus kan?? Kan??

Walaupun dah macam ni, still boleh search macam-macam tau!! :)

Dan, ianya boleh berfungsi macam Google biasa tau... Oh ye, Klik untuk tumbesar gambar yang sehat ye.. :)

No comments: