About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Sunday, July 4, 2010

Lama Tak Update..

Salam..

Ahaa..bercerita tentang lama tak update ni bukannya apa, saya nak update tapi bila mengenangkan tak ada idea nak menulis tu yang biarkan dulu, biarkan biarkan lama-lama dah masuk 3 ke 4 hari dah tak update.. Macam selalu lar kan.. Hehehe.. Oh ya.. Semalam (Sabtu) kan tak ada ke mana-mana jadi saya dengan senang hatinya duduk kat rumah je. Tak tahu nak ke mana. Ingatkan nak tengok wayang, tapi cancel plak plan tu.

Jadi apa yang saya buat semalam ialah memasak dengan jaya nya..Aicewahhh.. Semalam masak sambal udang dan goreng ayam je. Hehehe.. Lauk yang simple dimple tapi Naveed sangat suka. Kalau makan memang banyak lar. Puas hati saya memasak..


No comments: