About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Tuesday, June 29, 2010

Q-Dees Anual Sport Day 2010

Salam to all..

Erm, sorry lar masih tak sempat untuk update kan blog. Almaklum saja lah, sebok saja saya ni memanjang. Ni pun baru sempat untuk update blog. Penat sangat hari Ahad lepas, balik saja dari sukan terus tertidur.. Tertidur yang sangat lena pula tu.. Sampai tak sedar dah apa yang berlaku di sekeliling..

Nasib baik la centre kami dapat Johan. Jadi penat kami berbaloi sangat la. Terasa puas apa yang dah kami usahakan selama hari ni tercapai juga. Hehehe.. Ni antara gambar yang sempat di snap oleh En. Amin (hubby Kak Mai).. Kalau nak harapkan saya snap gambar memang tak tersnap larr...

Line up

Make-up time

Marching

Pom-pom Squad

TeacherMai in lead

No comments: