About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, July 29, 2011

Farewell Party For Abang Koki And Kak Ina

Salam!! :)

Malam ni datang idea untuk meng'update' dan juga ada angin rajin yang datang bertiup.. Ok sebenarnya Majlis Perpisahan untuk Kak Ina and Abang Koki ni berlangsung hari Jumaat minggu lepas.. Seronok la sebab makan free ye dak? Thanks to my Ketua Jabatan, Mr. Teh Ting Oin sebab belanja all the office staff hari tu.. :)

That's my Ketua Jabatan.. :)

Gosip ape nieh?

Can you see me in the flash? Huhuhu..

This is mine yang datang paling lambat..

Ni semua yang kami berjaya 'habiskan' duit Mr. Teh.. :)

This one belong's to Kak Ina and also Kak Eijah..

Fish 'n' Chips untuk Kak Fizah

The ABC is melting!!

Nyum Nyum..

Saya tak sempat pun merasa ni, sebab perut dah terlalu penuh.

Mee Goreng Hailam untuk Mr Teh and Abang Ishak

Dragon's fruit Juice for Kak Fizah

Back to basic, Orange Juice untuk Puan Rahmah

3 Layer Iced Tea untuk Kak Ina

Vegetables Popia yang sangat out rasanya!

Telur separuh masak untuk Mr Teh and also Toasted Bread

Ready to eat!!

Nyum Nyum Nyum..

Ada hot chocolate!

Apple Juice for me and Abang Ishak

Amboi.. Amboi.. Kak Mimah..

Laici Cincau untuk Kak Mimah

Black Coffee untuk Abang Koki and Mr Teh

The Menu

Wahh, macam artis ye..

Hailam Kopitiam

Hailam Kopitiam

Hailam Kopitiam

Full house!!

Excited makan ye..

Mr Teh Ting Oin

Abang Kokilan

Apa-apa pun memang happening! Sebab jarang dapat berkumpul and makan-makan macam ni, biasanya kalau kat office semuanya sibuk! Sangat sibuk! :)

P/S : To Abang Koki : Best sangat dapat kenal, jarang jumpa orang macam you.. Hopefully kita kawan sampai bila-bila ye.. :)

No comments: