About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Wednesday, July 20, 2011

Ada Apa Dalam Handbag?! Jom Terjah~~~!!

Salam!

Setelah lama ber'peram' dengan sibuk urusan kat office dan chaos urusan rumah, akhirnya saya boleh juga mengupdate kan diri.. Heheh..

Oh, berhujung minggu di kampung halaman, nyaman nya!!!
Hari ni baru masuk office..

Indah! Indah! :)


Oh berkenaan dengan entry ni, dah lama dah nak post tapi asyik post-pone je.. Heheh.. Ni Encek Ahmad Naveed Ali Danial yang snap kan picture..

Ok ada ape?

:)

P/S : Jangan tertipu ye kawan-kawan, sebenarnya banyak barang yang dah tak ada such as pampers anak, botol susu anak.. Ok itulah kalau dah nama EMAK kan...

No comments: