About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Saturday, April 25, 2009

Rindu..

Salam to all..
Erm da lame tak ke sini dan mencoret isi hati.. Hehehe.. Hari ni Asha kena g Tadika ada PTD(PARENTS TEACHERS DAY). Macam-macam perasaan yang rasa apabila parents puji kite atas progress ank mereka yang memberansangkan..
Hari ni Naveed tngal bersama PAPA. Bukan tak percaya pd Papa untuk jaga Naveed tapi takut sangat dia terlepas pandang apa anak nya buat.. Tentunya kasihan Naveed...
Menjelang pkul 12 tngahari, da mula rasa rindu sangat pada Naveed.. Rindu betul rasenya, lagi-lagi memikirkan dia dengan papanya, makan ke belum? Da tukar baju ke belum?Dlam pkl 2ptg papa dtg ambil.. Papa dan Naveed smpai ke KL berjlan, smpai jer tngok Naveed da tertidur kat car-seat dia.. Sian sungguh melihatnya!!
Balik umh bergegas mengemas, apalagi sebab petng akan ke Keramat rumah mak mertua.. Penat dan mengantuk betul rasenya.. Alhamdulillah.. Siap jugak kemas rumah akhirnya..
Pkul 7 lebih baru bergerak ke rumah mak..

No comments: