About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Thursday, April 9, 2009

Hellow..

Salam to all..

Ermm dah lame rasenya tak update kan blog nie.. Selalu sangat busy sampai tak ada mase, esok kami semua akan pergi ke KLCC and Chocolate Factory and makan kan KFC Sungai Besi.. Best nya~!!! Nanti insyaALLAH esok I upload with the picture ok??

Pasal kat tadika nie pulak macam-macam hal laa yang berlaku nya.. Kadang-kadang rase geram, marah pun ade pade "ORanG" tu.. Ntah la ade jerk yang die tak puas hati pada aku nie.. Bengang betol laaa...

Tadi ade meeting pasal trip students tetibe plak nak ajak aku bergaduh.. I on jerk bile bile mase.. Hahah.. Macam gangster lar sangat I nie kan.. Padahal nye tak ade lar gangster mane.. huhuhuh.. Cume I tak suka diperkotak katikkan.. Cewahhh..

Ermmm so far students aku dah ade proggress yang amat membanggakan, teringat masa mula2 diorang daftar, ade yang nangis, ade yang pegang pensel pun tak tahu tapi semua tue memang seronok untuk dikenang2 dan diingat kembali..

No comments: