About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Sunday, December 7, 2008

Pagi Yang Sunyi

Salam all..

Huhuhu dah penat rasenye.. This time dah almost 3am still x tido lagi. Naveed balik rumah wan dier asek men ngan cat jerk sampai dah lupe jam dah pkul 1am. Layankan Naveed n cat poksu sampai 1 lebih.. Mama dah tired gile.. Now ngah chat ngan Kak Aida plak kat Ym.. Bertambah tak tdo la jawapannya mama Naveed ni.. Mama tengok Naveed n papa tdo lena gile.. Wah bestnyeeee..

Esok papa janji nak ajar g JJ, kat Au2 nie baru bukak. So we all tadi petang baru sampai Keramat from Kajang. Hari Isnin petang kita bertolak ke kampung mama.. Yehaaaa.. Tak sabarnye.. Dah la dah kirim kat ibu DVD citer heroes.. Tak boleh tahan nak tengok niehh.. Amboi2...

Ermmm... Oklahhh, got to go now..
Bye dan salam..

Muahhh..

P/S: Nak berniaga rase.. Ade idea tak nak berniaga ape?

No comments: