About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, December 5, 2008

Cuti Sekolah

Salam to all..

Cuti sekolah dah lame pun bermula. Maka bermula lah edisi boringku kat rumah. Tapi tahun nie tak lar seboring tahun lepas. Tahun nie dah ade si manja mama nie menemankan mama kat rumah. Yang paling bestnya everytime dah siap lipat baju, mesti ade manja mama nie dok dalam lipatan baju-baju tue. N finally mama kene lipat lagi sekali kan sayang.. But it's ok la.. Mama tak kisah sangat pasal tu.. Sian Naveed now mesti rindu mak ngah. Awal-awal masa makngah mula-mula balik, Naveed asek merengek jerk..

Pluss sekarang nie papa dah kembali busy, everyday almost 10 baru sampai rumah, sian Naveed tak sempat nak ajak papa main-main. But papa belikan Naveed car-seat 'n' walker baru.. Chewahhh Naveed suke la tue.. Ermm papa ckp nanti balik kampung, kita boleh bawak walker balik umah nenek. Mesti Naveed lagi suke kan.. Coz dapat la main-main kat umah nenek.. Sonok ye... :) Best sangat..

Next week dah nak raye.. I dah excited da nak balik kampung.. X sabar sangat rasenye.. :) Ok bye for now.. Salam

No comments: