About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Thursday, November 7, 2013

The Master's Sun

Salam!

Ohoiii jangan ingatkan saya tentang blog yang dah bersawang bawang ni.. Hahaha.. Seriously memang tak ada masa langsung nak update blog.. Pluss sekarang saya lebih prefer menaip ni facebook.. Boleh taip panjang kan.. So lebih kurang macam update blog la ye dak?

Hahahah.. *OK tak kelakar..

Here's some Drama Review.. But then sorry, saya tak tengok drama melayu, bukan sebab tak nak sokong industri ke whatever n ever tapi saya agak memilih sikit tengok drama.. And sekarang budak-budak office sibuk dok bercerita tentang drama Mr. Arrogant kot.. Tapi saya satu episod pun tak sempat nak tengok.. Haihh sedih!

Ok, ni Korean Drama la as always.. Tajuk die 'The Master's Sun'. Ada 16 episod kesemuanya. Kalau ada yang pernah tengok cerita Ghost Whisperer, lebih kurang gitulah cumanya lagi cerita ni tak seberat cerita Ghost Whisperer.. 

Tapi cite Korea ni biasa lah kan, yang lelaki tu mesti kengkonon bajet macho sangat pastu kaya nak mati.. Gitu lah.. Tapi so far kalau nak tengok, sile lah.. Cumanya akan ada adegan terkejut-terkejut sikit sebab kengkononnye perempuan ni boleh nampak hantu.

Ada yang hantu die biasa-biasa je, and ade gak yang takut sesangat plak.. :)

Ok, neway enjoy! Next year plak eh update blog.. Wakakak..

No comments: