About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Wednesday, January 2, 2013

Awal Tahun..

Salam!

Happy New Year 2013.. Alhamdulillah masih di beri kesihatan yang baik, masih dipinjamkan harta-harta tak ternilai. Maka untuk itu syukur yang tak pernah putus.

Tahun ni macam tahun-tahun lepas, saya dan Encek Sayang start buat belanjawan tahunan, dan bila dah ada 2 orang anak, memang expenses akan meningkat. Setelah dihitung kira, Naveed dan Nayeef punya belanja tahunan untuk tahun ini, hanya untuk sekolah dan taska sahaja RM10k.. *telan air liur kejap*

Kami dah mula merencana untuk ambil maid, tapi nenek tak setuju sebab ye lah orang tua kan, jadi tunggu lah nanti bila mak ngah dan acu diorang ni habis belajar, kami memang da tekad nak bawak ummi n abbi dok sini, jadi boeh lah ambil maid time tu untuk jagakan budak-budak ni..

Seriously tak terkejar rasanya nak mengemas rumah, nak menjaga anak, mujur Encek Sayang banyak membantu.. ;)

Wish list untuk tahun ni? Sama macam tahun-tahun lepas, cuma mungkin ada yang dah tercapai, maka yang belum tercapai kita teruskan aje, dan yang dah tercapai kita upgrade.. ;)

Till then..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

lama Farah dah x singgah sini... anyway x terlewat lagi kan nak ucap happy new year? ^_^