About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Tuesday, March 6, 2012

:)

:)

Salam...

Oh semalam, dengan rasa berdebar-debar saya buat juga pregnancy test.. Dan alhamdulillah, hasilnya positif.. Tapi saya tak mahu terlalu cepat berharap, padahal sepanjang hari saya sudah tersenyum dan menyanyi-nyanyi riang..

Semalam saya akhirnya ambil half-day off untuk ke klinik dan buat pengesahan.. Oh ye, saya dah punya buku merah untuk pregnancy tu.. :)

Memang benar perancangan DIA MAHA HEBAT.. Perancangan saya, mahukan adik Naveed bulan Jun juga, tapi DIA mahukan adik Naveed lahir di bulan November.. Dan bila saya teliti balik, oh alangkah indahnya sebab bulan November, Naveed dah pun cuti sekolah dan saya boleh balik kampung untuk berpantang dengan senang hati.

Next week, appointment kena minum air glukos, dari semua cerita yang saya dengar, tak sedap, muntah-muntah tapi saya memang dari pregnantkan Naveed tanamkan, apa sahaja yang terbaik untuk anak-anak saya saya akan buat, tak kira susah atau senang..

Alhamdulillah, syukur pada Tuhan untuk rezeki yang tak pernah putus dari-MU.. Jadikan anak-anakku anak yang senantiasa mengingatiMU di saat jaga dan lena mereka, di saat jatuh dan bangun mereka..


2 comments:

Jaa said...

tahniah... saya masa 1st baby terlepas dari kena minum air gula tu.. tp kali ni saya x blh lari..tp saya blm lagi kena inum air gula tu..next time kot..hehe...

xpela, demi anak..sama2 la kita harungi dugaan ni nanti k...

Mama Naveed said...

Jaa : hehehe.. baby second jugak ye? bile due?