About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Thursday, July 24, 2008

First Time :)

Hello 'n' Assalamualaikum..

The very new beginning.. Heheh.. Tak sabar pun ade gak nak starting new blog nieh.. Tak penah cube pun sebelum nie sebab rase macam leceh jerk tapi skrg nie tetibe terase mcm nk ade blog sndr plak.. Kikiki..

Actually is my 44th day of pantang.. Yeahhh!! The last day.. This coming Friday, my hubby nak datang amek dah untuk balik rumah.. Rindu rase kat rumah tue.. Hehehe.. Tapi in the same time kesian plak kat my family kat sini.. Actually my mom n sis.. Diorg sume misti rindu Naveed nanti.. Kesian mama Naveed tak ade saper pun rindu.. Kekeke..

Okeyh.. Got to go now.. Sambung next time :)

No comments: