About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Friday, July 25, 2008

Abes Pantang~!!

My mom ckp lepas pantang baru boleh nak gunting rambut.. Rase mcm nak gunting rambut sesangat nieh.. Ala-ala Japanise Style.. But i'm not free-hair so tak gune lar jugak kan nak lawa² tapi untuk hubby sendiri ape salahnye ye tak? Heheheh..

Ermm semalam pergi jalan-jalan for shopping my baby's new cloths.. Nenek habiskan almost rm200 untuk cucu sulongnye.. Eish² bestnye Naveed yer.. Dapat banyak baju baru.. Mama 'n' papa jeles tau~!

Yeay kete papa dah dapat dari bengkel.. Tak sabar nak tengok wajah baru kete tue selepas diubah suai.. Kih kih kih.. Esok my hubby balik.. Yeay tak sabar nak tunggu~!

:)

Okeyh see next time~!!

No comments: