About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Wednesday, October 24, 2012

Syukur..

Salam!

Been a while since the last time saya menulis di sini. Sekarang saya dah hari ke-9 berpantang, bermakna juga sekarang si comel yang berada di dalam rahim saya satu ketika dulu dah pun 9 hari mengenal alam dunia.

Alhamdulillah syukur untuk rezeki sampai akhirat kami yang kedua ni.. ;)

Later saya akan update tentang pengalaman bersalin. InshaAllah..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

please do dear... nak tau jugak macam mana rasanya... ^_^

seronok bila dapat baby nih kannn? congrats to you and your hubby for your bundle of joy...

Mama Naveed said...

Farah : hehehe.. Thanks ;) nanti sy update ye..

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.