About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Saturday, August 22, 2009

Award Dari Ibu Junes..

Salam!!

Khas untuk Ibu Junes.. thx yer.. Nie award pertama saye..

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN YANG PENUH BARAKAH..

Salam to all..

Lame sangat rasenya tak menyinggah ke sini. Terlalu sibuk dengan bermacam cerita suka dan duka.. Cuti sekolah bakal bermula dan rutin hidup aku akan jadi sedikit down.. Seronoknya tak payah kerja untuk seminggu.. Next week after naik sekolah, new term akan bermula.. Bertambahlah sebok sebab dah Term akhir..

Hari nie kami sekeluarga menyambut Ramadhan dengan penuh rase rindu.. Rindu tak dapat balik Johor.. But tak pe laa jumpa lebaran nanti.. Untuk Ibu Junes, rindu rase pada Adik Akim.. Dapat tak puasa penuh hari nie..

Berbuka pula kat rumah Mak di Keramat.. Aku sempat lah jugak masak lauk pajeri terung dan di bawa ke rumah mak.. On the way ke rumah mak, kami singgah lar kat kedai tepi jalan yang jual air tebu.. Sedap nya tekak basahkan dengan air tebu.. Hilang dahaga setelah sehari berpuasa... Rileks SHA, 29 hari lagi... More to go.. Sampai Jumpa nanti!! Byee