About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Monday, March 9, 2009

Cerita Cuti Sekejap

Salam to all..

Hari nie, Isnin nie cuti sekolah sempea maulidur rasul.. Jadinya hubby i ajak lar gie umah mak die jap kat Keramat, i cakap ok la boleh... Sebab semalam satu hari kitorang mengemas umah.. Lagipun sejak dah pindah umah nie memang tak penah datang lagi umah mak.. Hehehe.. Sekali jerk bile sampai jerk kat umah mak kat Keramat, my hubby punye car break down.. Rupa-rupanya betri kete sudah kong mehhh... Seb bek lar time tue ngan hubby.. So dier tinggal kan i kat umah mak, dier g settle kan kereta tue..

Punye lar cuak kalau time tue i bawak kete sendiri kan.. Eishhh tak dapat nak bayangkan macam mane.. Ngan anak lagi... Hihihihi.. Alhamdulillah la kete rosak hubby ade...

Tuesday, March 3, 2009

Cerita Pom-Pom

Salam to all..

Hari nie dah start pemilihan untuk pom-pom, seronok rase nye tengok budak-budak tue dah ready untuk berpom-pom.. Hehehe.. :)

Nanti I update with the picture ye.. Sebab nak upload picture tak boleh lar.. Ok bye~!!