About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Sunday, August 31, 2008

Hari Merdeka Yang Ke 51

Hello 'n' Good Morning to all..

It's a brand new day.. Happy Merdeka to all MALAYSIAN. Ermm tak tahu nak coretkan ape.. Semoga hari merdeka ini memerdekakan fikiran kita..

MERDEKA!
MERDEKA!
MERDEKA!!

MERDEKA!!!

Salam to all..

Dah masuk pukul 12 pun.. Dah 51 tahun negara kita merdeka. So proud to be MALAYSIAN. Tak boleyh nak pergi sambut.. Baby maseh kecik lagi takut plak pape jadi pluss tengah-tengah malam pulak tu.. Tak baik kate orang tua-tua.. Hihihi.. So sambut jerk la kat rumah..

Tadi temankan hubby ke Bukit Mahkota kat Nilai nun.. Pergi hantar kan barang kat side projek pastuh jalan2 tengok baju untuk Naveed, ye lah kan raye nanti nk buat cukur jambul dier.. Almaklumlah kan.. Ermmm td ade berkenan baju TENDERLY.. Next month mama beli keyh sayang.. LOVE U SO MUCH~!

HAri nie kawan makngah Naveed dari Sabah datang kat rumah ummi. Tapi aku x jumpe la... Ye lahh nun jauh di Mersing mcm mane mahu jumpe.. Ye tak..Kikiki..Keyh la mata dah ngantok lar..Bubbye!!!!

Wednesday, August 27, 2008

It's Wednesday~!!!

Hari nie kat Tadika nie ade Ducth Lady company dtg untuk promote susu diorg.. Macam-macam aktiviti ade, terase betol penatnye.. Dengan Q-dees silibus nak kene habiskan.. Dah masuk Term 4 nieh.. Almaklumlah kan TEACHER kene la arrange kan semua nya untuk student.

Semalam Naveed dapat hadiah lagi dari Datin Kay(Haziqah's mummy). N today dapat lagi satu dr Dr. Azhar(Salmah's daddy).. Thx to all sebab bagi my lil one gift. Chantek banget.. Really appreciate it.. :)

Tapi hari nie terase betol lar penat nye... Huishhh tak tertahan lar penatnye tue..Gambarnye ade tapi x upload lagi.. Nanti lar kalau rajin.. Okeyh bubbye..

Monday, August 25, 2008

Kerja~!!

Salam..

Asek kerja jerk.. Boring lar pulak rasenyer.. Ermm dah boring nieh.. Bye~!!

Saturday, August 23, 2008

Lame Tak Ke Sini..

Salam n hye..
Dah lame tak singgah ke sini.. Sibuk betul lar life nieh.. Mcm biase lar bile dah balik rumah sendiri sebok kemas rumah, uruskan anak n suami, mase pun dah jadi terlalu sebok.. Hehe.. Tapi kadang2 rase mcm seronok jerk sebab nie lar first time dapat rase jage anak sendiri.. Ermm n nasib baik my baby mmg terlalu baik.. Tak meragam sangat.. Cume susah nak buang air besar.. Aiyorkkk.. Ade ke mcm tue pulak.. Ermm.. Terase rindu pulak kat umah Ummi. Maklumlah dah nak masuk bulan puase nie kan..

Puasa tahun nie lebih bermakna dengan kehadiran AHMAD NAVEED ALI DANIAL B. AHMAD IKMAL ermmm... Mmg dah x sabar rasenye untuk beraye sesame.. Mama loves you~!