About Me

My photo
Daughter, Sister, Wife, Mother

Sunday, July 27, 2008

Rumah IBU!!

Dah on da way nak balik Kajang. Semalam tido umah ibu.. Hehehe.. Lame dah x datang umah ibu kan.. :) Ermmm.. Datang lagi insyaALLAH time raye lar..

Ok lar busy sangat lar sekarang nie.. BYeee

Friday, July 25, 2008

My Sweet Little Baby!!


Ahmad Naveed Ali Danial Bin Ahmad Ikmal.
This is my little angel..
Completed my life :)
Mama loves you so much~!

cute.. ;)


chumelnyew.. mcm mama die x..? hehe.. x saba nak tunggu naveed membesar.. dapat kenal orang sekeliling die.. erm.. mesti besh nanti.. :)

Abes Pantang~!!

My mom ckp lepas pantang baru boleh nak gunting rambut.. Rase mcm nak gunting rambut sesangat nieh.. Ala-ala Japanise Style.. But i'm not free-hair so tak gune lar jugak kan nak lawa² tapi untuk hubby sendiri ape salahnye ye tak? Heheheh..

Ermm semalam pergi jalan-jalan for shopping my baby's new cloths.. Nenek habiskan almost rm200 untuk cucu sulongnye.. Eish² bestnye Naveed yer.. Dapat banyak baju baru.. Mama 'n' papa jeles tau~!

Yeay kete papa dah dapat dari bengkel.. Tak sabar nak tengok wajah baru kete tue selepas diubah suai.. Kih kih kih.. Esok my hubby balik.. Yeay tak sabar nak tunggu~!

:)

Okeyh see next time~!!

Thursday, July 24, 2008

First Time :)

Hello 'n' Assalamualaikum..

The very new beginning.. Heheh.. Tak sabar pun ade gak nak starting new blog nieh.. Tak penah cube pun sebelum nie sebab rase macam leceh jerk tapi skrg nie tetibe terase mcm nk ade blog sndr plak.. Kikiki..

Actually is my 44th day of pantang.. Yeahhh!! The last day.. This coming Friday, my hubby nak datang amek dah untuk balik rumah.. Rindu rase kat rumah tue.. Hehehe.. Tapi in the same time kesian plak kat my family kat sini.. Actually my mom n sis.. Diorg sume misti rindu Naveed nanti.. Kesian mama Naveed tak ade saper pun rindu.. Kekeke..

Okeyh.. Got to go now.. Sambung next time :)